Спеціально для наших читачів ми знайшли 14 найефективніших методів захисту від пристріту.

Варто точно знати, що пристріт - прокляття, а псування - це вторгнення в енерго-інформаційне поле людини. Буває, що подібні негативні програми людина несе та передає з покоління в покоління.

Булавки, скріншот: YouTube
Булавки, скріншот: YouTube

Якщо ви бачите по лінії роду неприродні смерті, суїциди, не тягніть, час працює проти вас:

1. Правильно вибирайте коло спілкування. Достатньо бути легко навіюваною, уявною людиною, щоб придбати пристріт. Хочете цього уникнути - не спілкуйтеся і не тримайте поруч із собою людей, які Вам заздрять, тому що заздрість часто - це першоджерело пристріту.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

2. Носіть шпильку пристебнуту правильно. Є така народна мудрість, що треба носити при собі шпильку, тоді ніхто вам не наврочить. Шпильку потрібно застібати лише головкою вниз. І її треба кріпити так, щоб вона була прихована від сторонніх очей. Найкраще її пристебнути у внутрішню кишеню або на виворот одягу.

3. Живіть по совісті та в ладі з природою. Вмійте чути свій внутрішній голос, він завжди підкаже, як треба вчинити.

4. Ставтеся до людей так, як ви хочете, щоб ставилися до вас.

Голка, підклад, фото з вільних джерел
Голка, підклад, фото з вільних джерел

5. Робіть з іншим так, так хочете щоб чинили по відношенню до вас. Здавалося б, що може бути простіше? Але треба докласти часом зусилля, щоб не згорнути з істинного шляху і піти на поводу, заради вигоди.

6. Живіть у правді. Завжди і скрізь. Будьте чесні, інакше буде розплата.

7. Не брешіть, не обманюйте. Зараз навколо стільки брехні та обману, що люди часом звикли і не розуміють важливості жити у правді.

8. Займайтеся розвитком особистості. Кожен вкладе своє розуміння у цей пункт і це вірно.

9. Освойте духовні практики, які підійдуть саме для очищення. Існує безліч практик, способів, методів, щоб вчасно допомогти собі очиститися від негативу.

10. Мийте частіше руки. Так, омиваючи руки, ми змиваємо не тільки бруд, а й негативну інформацію.

Порча, скріншот: YouTube
Порча, скріншот: YouTube

11. Омивайтесь, купайтеся з головою як приходьте з цвинтаря та громадських, багатолюдних місць. Потрібно це робити відразу, як тільки переступаєте поріг будинку. Спершу душ, потім сім'я, діти. Це дозволить захистити ваших близьких від негативу, хвороб.

12. Навчіться мислити позитивно. Ціле мистецтво, але його можна освоїти, було б бажання та розуміння важливості цього заходу.

13. Не обговорюйте людей. Не засуджуйте і не пліткуйте.

14. Не дивіться телевізор. Через нього ви отримуєте енергетичне сміття і тим самим шкодите собі.

Нагадаємо, що кукуєте без грошей? Це можна виправити за допомогою хліба: змова на Місяць, що росте, для багатства.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються рікою, а допоможе в цьому відро і вода: змова для багатства і пошепки на те, щоб усе складалося.