У господинь не виникне питань із пранням постільної білизни, а ось ковдри та пледи – та ще завдання, адже їхні габарити можуть просто не підійти для пральної машини, а хімчистка – це досить дороге задоволення.

З приходом холодів ця проблема стала ще більш актуальною, адже багато хто почав діставати теплі ковдри. Якщо виріб не поміщається в барабан пральної машини, а гроші на хімчистку не хочеться витрачати, можна скористатися простим і дуже ефективним методом.

Прання одягу. Фото: скрін youtube
Прання одягу. Фото: скрін youtube

Цей спосіб вигадали французькі господині, пише видання "hochu". Він є максимально простим і повторити його може кожна в домашніх умовах.

Так, спочатку необхідно наповнити ванну теплою водою (40 градусів) і додати пральний порошок або гель для делікатного прання. Коли засоби розчиняються, потрібно помістити виріб у ванну таким чином, щоб вода його повністю покрила.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Через 3-4 години слід опустити у ванну чисті ноги і почати тупцювати по пледу або ковдрі.

Одеяло, фото: Знай.ua
Одеяло, фото: Знай.ua

Прополоскати його потрібно так само - налити воду, занурити виріб і потоптатися. Процедуру повторюйте близько 3 разів, щоб усі засоби вимилися. Щоб віджати, спустіть воду і знову потупцюйте ногами по виробу, щоб вичавити залишки рідини. Поставте у ванну табуретки, розкладіть на них виріб і залиште в такому положенні на ніч. Коли вода стіче, висушіть звичайним способом.

Нагадаємо, навіщо прати речі разом з кульками з фольги: секретний лайфхак від кмітливих господинь

Раніше ми писали про те, що три копійчані способи змусити ванну сяяти: від застарілого нальоту не залишиться і сліду.

Як повідомляв Знай.ua, як прибрати жучків з крупи: найдешевший спосіб, який завжди рятує