Влітку попит на генератори, портативні зарядки та інші прилади різко зріс, адже українці на фоні прогнозів почали заздалегідь готуватись до складної зими.

Щоб техніка прослужила довго і не підвела в умовах можливих відключень електроенергії, в Yasno дали цінні поради, як обрати павербанк. Про це компанія написала пост у Facebook.

Магазин техніки, фото з вільних джерел
Магазин техніки, фото з вільних джерел

Українцям рекомендують насамперед звернути увагу на ємність зарядного пристрою (мАг). Від цього залежить, наскільки зарядок гаджета вистачить павербанку. Наприклад, маючи смартфон з акумулятором на 3000 мАг, краще купувати павербанк від 10 000 мАг - його вистачить на три повноцінні зарядки.

Також велике значення має вихідна потужність (W чи Вт). У компанії зазначили, що кожен гаджет має свою швидкість зарядки, яку він може прийняти, тому при виборі павербанку необхідно переконатись, що його вихідна потужність відповідає вимогам гаджета.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Павербанк, фото з вільних джерел
Павербанк, фото з вільних джерел

"Який роз’єм кабелю ви плануєте підключати до павербанку? Подумайте про це одразу і виберіть модель, від якої можна заряджати різні гаджети", - підказали в Yasno.

Звичайно ж, потрібно підібрати павербанк за бажаною вагою та розміром. Якщо ви шукаєте кишенькові моделі, компанія радить звернути увагу на павербанки ємністю 10 000 мАг, для подорожей – 20 000 мАг.

Нагадаємо, взимку доведеться платити більше: українцям нагадали про нові тарифи на світло, газ, воду і тепло

Раніше ми писали про те, що глава "Укренерго" назвав найгірший сценарій на цей опалювальний сезон - що чекати простим громадянам

Як повідомляв Знай.ua, "Гірше за колекторів": українка поскаржилася на YASNO - засинають дзвінками, вибиваючи неіснуючі борги