Фольга є вдома практично у кожного з нас і широко використовується у кулінарних справах. Втім, у цьому її функції не закінчуються. Виявляється, фольга може бути дуже корисною під час прання речей.

Досвідчені господині розповіли, навіщо вони роблять кульки з фольги, щоб потім використовувати для прання одягу в машинці. Секретний лайфхак справді має безліч переваг.

Прання одягу. Фото: скрін youtube
Прання одягу. Фото: скрін youtube

Насамперед фольга здатна нейтралізувати статичну електрику на одязі. Це означає, що після прання з її використанням речі не злипатимуться, так би мовити.

Плюс у тому, що фольга не шкідлива та не містить хімії. Досить і пару кульок для одного прання в машинці при звичайному режимі та засобами - гелем або пральним порошком.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Фольга та пергамент. Фото: Youtube
Фольга та пергамент. Фото: Youtube

Також господині кажуть, що речі, що випрані з кульками з фольги, залишаються не такими пом'ятими, тому питання прасування одягу одразу відпадає. Даний лайфхак спробувати безперечно варто, щоб хоч переконатися в його роботі. До того ж протипоказань щодо цього немає і коштує фольга недорого.

Кульки з фольги, фото з відкритих джерел
Кульки з фольги, фото з відкритих джерел

Раніше ми писали про те, що радість рецепторам, мозку - деградація: експерти назвали їжу, що знижує інтелектуальні здібності

Як повідомляв Знай.ua, знайдіть ложку і зубну щітку: незвичайний лайфхак для овочевого рагу, який заощадить час і сили

Також портал Знай.ua писав, що "кабінет мрій" буде блискати і пахнути, наче молодий ранок: унітазний лайфхак із порошком та шампунем.