Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, просування справи Коломойського, вручення йому підозр дійсно збіглися в часі з приїздом в Україну держсекретаря США Ентоні Блінкена, і це не просто так. Тому, сподівається він, це дійсно початок деолігархізації, а не якась гра, яку задумали якісь люди у владі чи біля влади. До того ж, додає експерт, він однаково негативно і скептично ставиться не тільки до Коломойського, але й до інших олігархів.

«Завдяки цим людям ми живемо сьогодні у такій країні. Але я вважаю, що Коломойський – це найгірших олігарх зі всіх, тому що він завжди крав гроші, не вкладав і примножував, а завжди крав. І ми знаємо ці факти, як вони і з труби, з нафти крали, і заводи, які вони крали, ми це все знаємо. Це людина, яка завжди цим займалася», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, зазначає експерт, сподіваємося, що найближчим часом обов’язково все заберуть не тільки у Коломойського, але і в інших олігархів, тому що їх в Україні бути не має, якщо ми хочемо для себе гарного майбутнього. І закони, підкреслює він, повинні працювати на людей, а не на тих панів, які заробляють мільярди доларів. Водночас, зауважує експерт, сьогодні ж у нас з’являються інші олігархи, це молоді айтішники, от до них питань взагалі немає, вони нічого не крали.

«Історія все розставить на свої місця. І я впевнений, що шлях України у майбутнє буде правильний, і ніяких олігархів не буде», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як покарати чоловіків, які втекли від війни закордон.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, чи справді людина перероджується у наступному житті.