Всі ми напевно знаємо, що побачимо у себе вдома чи на порозі якісь незрозумілі голки – не можна чіпати з руками, адже це точно пристріту.

Навіщо люди це роблять, які біди це може звалити на вашу голову і що робити, якщо вам підкинули голку? Про все це ми розповімо нижче.

Порча, скріншот: YouTube
Порча, скріншот: YouTube

Для чого підкидають голки

Як правило, голки використовують із злими намірами - для наведення пристріту. Якщо людина знаходить у себе в житлі подібну знахідку, встромлену в щось, то можна бути впевненим - це підклад. Його використовують найчастіше маги-початківці, переслідуючи різні цілі (в основному погані). Голки, застромлені в плінтус, стіну або двері можуть отруювати життя людей протягом багатьох років. Людину переслідуватимуть лиха, неприємності та хвороби. Однак, якщо знайти злощасний металевий предмет і знешкодити, то можна докорінно змінити своє життя на краще.

Що робити, якщо підкинули голку

Голка в одязі

Якщо голку знайшли в одязі, але ніхто з рідних її там не залишав, це говорить про те, що дану людину хтось намагається приворожити. Щоб знешкодити ритуал, потрібно зробити таке: взяти білий папір і загорнути в нього голку, потім його потрібно закопати на перехресті. Одяг, в якому було виявлено знахідку, необхідно прополоскати в проточній воді, в безлюдному місці (цілком підійде річка, озеро, невеликий струмок). Важливо знати: ритуал, що очищає, проводиться в повному мовчанні. Повернувшись додому, треба лягти спати, так само ні з ким не розмовляючи.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube
Ритуал по позбавленню від бідності, скріншот: Youtube

Голка в оселі

Якщо голку знайшли в будинку, то треба згадати події недавнього часу — змінилося життя на гірше чи ні. Якщо так, то через голку хтось навів на людину пристріт. Щоб провести ритуал очищення, необхідно взяти сіль, святу воду та свічку з церкви. Голку потрібно взяти щипцями і прожарити над вогнем від свічки, потім покласти в склянку з водою. Після цього голку засипають сіллю (так щоб вона покрила її повністю) і залишають на ніч. Вранці її слід закопати на перехресті разом із вмістом склянки. Місце, де була встромлена голка, потрібно обробити сольовим розчином. Найкраще проводити ритуал на спадний Місяць.

Свята вода, скріншот: YouTube
Свята вода, скріншот: YouTube

Якщо взяли голку голими руками

Якщо хтось випадково торкнувся до "зарядженої" голки руками, потрібно провести ритуал очищення. Для його проведення необхідно запалити 3 свічки (одну поставити біля узголів'я, а дві до ніг), прочитати тричі "Отче наш" в трикутнику, що вийшов. Після цього слід прийняти душ із сіллю замість гелю для купання.

Нагадаємо, що кукуєте без грошей? Це можна виправити за допомогою хліба: замовляння на Місяць, що росте для багатства.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються рікою, а допоможе в цьому відро і вода: замовляння для багатства і пошепки на те, щоб усе складалося.