Відкрити консервну банку не складе ніяких труднощів, якщо під рукою є спеціальний ніж-відкривачка. Що робити, якщо приладу немає, а отримати вміст банки потрібно, розповів блогер під ніком DaveHax у ролику на своєму YouTube-каналі.

Бувають ситуації, коли, наприклад, на природі потрібно відкрити консервну банку, але для цього немає потрібного приладу. Панікувати не варто, адже є дуже простий лайфгак, який допоможе швидко дістатися вмісту ємності.

Лайфгак із банкою. Фото: скрін youtube
Лайфгак із банкою. Фото: скрін youtube

Перед початком процедури потрібно знайти звичайну столову ложку та по можливості надіти рукавички, щоб не пошкодити руки. Спочатку банку розміщуємо на стійкій та рівній поверхні, наприклад, на столі. Металеву ложку потрібно міцно тримати в руках – одна частина пальців має бути на ручці, інша – нижче. Ложку помістити ближче до краю кришки.

Лайфгак із банкою. Фото: скрін youtube
Лайфгак із банкою. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Далі потрібно притискати кінець ложки до банку і рухати нею з боку в сторону, доки кришка не буде розрізана. Виконувати рухи слід обережно, адже на банку можуть утворитися гострі краї, якими можна порізатися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, потрібно просто намазати кришку банки: секретний лайфгак, який збереже відкриту консервацію.

Також наш портал інформував, цей лайфгак знадобиться кожній господині: як відіпрати рушники від неприємного запаху.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, мучитися більше не доведеться: як наточити ножиці за лічені секунди найпростіший трюк.