Навіть дуже ліниві люди, яким практично наплавати на чистоту в будинку, намагаються викинути все сміття перед тривалою відлучкою. Це ясно, як два помножити на два, ну навіщо залишати сміття вдома, адже нікого не буде.

Наші пращури помітили, що наші пращури гадали, що так робити не можна - прикмета дійшла і до наших днів. У сучасному світі далеко не всі знають, чому заборонено викидати сміття в дорогу та якими наслідками це може обернутися.

Детально про це вирішив розповісти один із українських езотерикою, який постійно ділиться свіжими порадами в мережі YouTube.

Сміття у квартирі, фото: inlviv.in.ua
Сміття у квартирі, фото: inlviv.in.ua

Багато хто чув, наприклад, про те, що не можна виносити сміття після заходу сонця – це ще одна давня прикмета. Але не всім відомо, чи можна виносити сміття перед дорогою.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Які ж наслідки можуть бути, згідно з прикметами? Наші пращури вірили, що людина, яка викинула сміття прямо перед тим, як вирушити в дорогу, ризикує не повернутися з поїздки додому. Також наслідком цих дій може бути те, що подорож буде неприємною.

Сміттєвий бак, скріншот із відео
Сміттєвий бак, скріншот із відео

То коли краще виносити сміття?

Прикмети кажуть, що, вирушаючи у дорогу, краще винести сміття за добу до від'їзду. Однак варто відзначити, що сьогодні ця прикмета вже не така поширена, і знають її і дотримуються її лише одиниці. Але вірити в таку пересторогу чи ні – вирішувати лише вам.

Ось тут у багатьох може виникнути питання, а чи можна виносити сміття дорогою на роботу? Адже це не тривала поїздка чи подорож, чи можуть такі дії якимось чином нашкодити? Раніше вірили в те, що перед роботою якраз можна викидати сміття – це гарна прикмета, яка обіцяє добробут.

Нагадаємо, до пліток і невдач у справах: чому не можна залишати дверцята шафи відчиненими.

Раніше повідомлялося, як упіймати птаха щастя: що покласти в кишеню щоб залучити везіння.

Також, банан, батарейки та викидання грошей у вікно допоможе вам розбагатіти: ритуали на збільшення доходу.