Вірити у це чи ні - особиста справа кожного, але є такі прикмети.

До "крадіїв" жіночого щастя відносять аж п'ять популярних рослин. Чому вони заслужили такої репутаційної "слави" - нікому не відомо, але от що пишуть знавці.

Деякі рослини можуть "притягувати" багатство, успіх та кохання, а інші відганяють від самотньої дівчини потенційних наречених, менше з тим, ще й у існуючої пари можуть зіпсувати стосунки.

Кімнатні рослини. Фото: Youtube
Кімнатні рослини. Фото: Youtube

Першою антирейтингу названо Монстеру. Рослину - ліану, яка має дивовижні декоративні листочки. Монстері приписують "чоловічі" властивості: вважається, що дерево не дає жінці знайти кохання, а пари, які склалися, рослина може довести до розлучення.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Втім, ця властивість повністю нейтралізується, якщо вдома живе кішка. Кажуть, тварина радо поглинає негативну енергію.

Плющ

Вважають, чим гіллястішою стає рослина, тим швидше розпадаються відносини її власниці. Якщо маєте намір зосередитись на кар'єрі, можете без побоювання заводити плющ у квартирі, він допомагає швидко зосередитися.

Орхідея

Орхідея у дикій природі селиться на інших деревах і висмоктує із них соки. Тому ця неймовірно красива рослина вважається вампіром, яка висмоктує життєву енергію.

Завівши орхідею вдома, поспостерігайте за своїм самопочуттям та рівнем напруження у стосунках. Якщо почали сваритися, поспішайте позбутися квітки.

Дифенбахія

Ця квітка вважалася контрацептивною, за нею закріпилася слава отрути сімейного щастя. Деякі пари помічали, що з появою в будинку дифенбахії вони несподівано почали постійно сваритися та відчули охолодження один до одного.

Кімнатні рослини. Фото: Youtube
Кімнатні рослини. Фото: Youtube

Фіалка

Мила, ніжна квітка, якій приписують властивості гармонізації атмосфери у квартирі, вважається дуже ревнивою. Якщо самотня дівчина почала розводити фіалки, чоловіки в її будинку почуватимуться некомфортно і намагатимуться залишити цей простір.

Нагадаємо, ми писали, що цей цитрус відлякає будь-яких комах від вашого городу: не надумайте викидати відходи.

Як повідомляв "Знай.ua" українці з дітьми зможуть знайти в Європі безкоштовне житло: куди звертатись.

Також "Знай.ua" інформував, у 2,4 раза дешевше: що буде з цінами на яблука, кавуни, цибулю та картоплю, прогноз на останній місяць літа.