4 серпня відзначається одна з найважливіших дат церковного календаря – День Святої Марії Магдалини.

За традицією цього дня категорично заборонено працювати, особливо жінкам. У це свято важливо приділити увагу собі та своєму внутрішньому світу. Жінкам варто зайнятися доглядовими процедурами, побалувати себе.

Карло Крівеллі, Марія Магдалина
Карло Крівеллі, Марія Магдалина

Цього дня також прийнято молитися святій Марії Магдалині, яка допоможе у всіх справах і спрямує душу на істинний шлях, позбавивши спокус.

Молитва Марії Магдалині, яку треба читати всім жінкам цього дня:

"Рівноапостольна, свята дружина-мироносиця Марія Магдалина, ти теплотою своєї любові до Христа попрала всі злі підступи, здобула безцінний дар - любов Спасителя і досягла Царства Небесного. Заради цього перед тобою схиляюся і з скорботним серцем і зворушеною душею кричу до тебе, я (ім'я).

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Преподобна учениця Христа Марія! Упроси Христа, котрий покохав тебе і палко коханого тобою, благословити мене силою залишити гріхи мої, зміцнити благодаттю сміливо і бадьоро йти шляхом святих заповідей. Богові Отцю, Сину і Святому Духу на віки вічні. Амінь".

Нагадаємо про дві важливі молитви до Святого Духа, які допоможуть жити: "Освяти мене і веди мене, зміцнюй, радуй і вчи".

Раніше ми повідомляли про молитву до Господа на очищення від гріхів, проститься все, якщо читати щиро: "Всевишній, почуй мене".

Також стало відомо про молитву Пресвятої Богородиці про щастя в сім'ї: "Ми прославлятимемо і дякуватимемо Богу...".