Сіль масово використовують у кулінарії, щоб надати стравам смаку, проте призначення цієї спеції не обмежується лише приготуванням. Сіль також застосовують під час ритуалів та обрядів.

Тим, хто завжди женеться за достатком і вірить у прикмети, слід знати, що сіль здатна притягувати гроші. У народі кажуть, що одна щомісячна дія зі спецією допоможе розбагатіти. Обряд максимально простий, його зможе виконати кожен.

скарбничка, фото з вільних джерел
скарбничка, фото з вільних джерел

Як тільки ви отримаєте зарплату, гроші потрібно посипати сіллю. Згідно з прикметами, цей обряд можна виконувати навіть якщо суму перерахували на банківську картку, а не лише видали готівкою. Це працює в обох випадках.

Так, сіль необхідно тримати на банкнотах чи карті протягом десяти хвилин. Далі залишається лише здути спецію з поверхні, але при цьому не забути сказати одну просту фразу:

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

"У моє життя прийшли гроші. Це відбуватиметься й надалі".

Сіль. Фото: скрін youtube
Сіль. Фото: скрін youtube

Завдяки цьому обряду до людини будуть просто липнути гроші, і фінансове становище сім'ї загалом покращиться. Варто нагадати, що виконувати його варто щомісяця, коли виплачують зарплату, тільки так це працюватиме.

Раніше ми писали про те, що секрети економії при використанні пральної машинки: комунальні платіжки відчутно зменшаться

Як повідомляв Знай.ua, щоб не тільки весело, а й безпечно: у МВС дали поради, як дітям провести літні канікули без пригод

Також портал Знай.ua писав, що депресія, напади та загальне погіршення: кому ні в якому разі не можна носити прикраси із золота