Господарі домашніх тварин знають, як шерсть може набридати, адже вона буквально скрізь - на речах, у ліжку і навіть посуді. Також багато хто мучиться з тим, щоб її позбутися.

На просторах інтернету, а саме в TikTok, поділилися дивовижним та дуже бюджетним лайфхаком, який допоможе швидко видалити шерсть. Власникам котів або собак буде просто провести рукою по забрудненому місцю.

Шерсть на одязі Фото: скрін youtube
Шерсть на одязі Фото: скрін youtube

Для цього знадобиться звичайна гумова рукавичка, яка зазвичай використовується для прибирання. Вона у багатьох є вдома. Важливою перевагою цього є те, що рукавичка може бути навіть не цілою.

Необхідно просто надіти рукавичку на руку, змочити її у звичайній воді та провести по поверхні. Вся шерсть та пил прилипне до рукавички, яку потім залишиться тільки помити.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

@haha__kate

подпишись, если было полезно❤️ #лайфхак #лайфхакидлядома #лайфхаки #лайфхакидляжизни #лайфхакидлядевушек #lifehacks

♬ original sound - ketrin_info

У коментарях користувачі відзначили, що цей спосіб також допомагає позбутися волосся. Але щоб такої проблеми не виникало в принципі, потрібно регулярно вичісувати своїх улюбленців та стежити за їхнім здоров'ям.

Раніше ми писали про те, як досягти здорової та красивої вовни: важливі правила, яких повинні дотримуватися господарі пухнастиків

Як повідомляв Знай.ua, як позбутися осиного гнізда, але щоб обійшлося без укусів: ефективні та безпечні способи