Жінки знають, як важливо користуватися додатковими засобами для догляду за волоссям, зокрема кондиціонером. Завдяки йому волоски розгладжуються, легко розчісуються.

З'ясувалося, що цей засіб може стати в нагоді не тільки у догляді за волоссям, але й у побуті, а також в інших питаннях краси. Жінкам назвали кілька способів, де застосовувати кондиціонер. Вони особливо актуальні для тих випадків, коли засіб завалявся у ванній, тому що не підійшов з тих чи інших причин.

Догляд за волоссям, фото hochu.ua
Догляд за волоссям, фото hochu.ua

Тканина

Його можна використовувати при пранні делікатних тканин, у теплій воді достатньо розчинити лише одну столову ложку. Це подарує їй м'якість.

Макіяж

Якщо у вас раптово закінчився засіб для демакіяжу, кондиціонер допоможе. Звичайно, це стосується лише екстрених випадків, часто його не можна використовувати.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Догляд за обличчям, фото fitcurves
Догляд за обличчям, фото fitcurves

Блискавка, що заїла

Усього одна крапля допоможе блискавці пройти, як по маслу.

Засіб для гоління

Якщо у вас закінчилася спеціальна пінка для гоління, скористайтесь кондиціонером. Бритва буде легко ковзати. Крім того, цей засіб не повинен викликати подразнення на шкірі.

Піна для гоління, фото siberianhealth
Піна для гоління, фото siberianhealth

Раніше ми писали про те, що подбайте про свої ніжки: лікар підказала, які народні методи допоможуть при появі мозолів

Як повідомляв Знай.ua, хто б міг подумати: майонез може стати чудовим помічником у побуті, 5 незвичайних лайфхаків

Також портал Знай.ua писав, що занурьте шматочок солодкої насолоди в молоко: доступний спосіб відрізнити справжній шоколад від підробки