Майонез - продукт, який знайомий кожному і зазвичай використовується при приготуванні страв або як додаток до них. Однак це далеко не всі можливості цього простого соусу – він може бути дуже корисним у побуті. Про це пише womanlife.

Мало хто міг би подумати, але майонез у будинку може стати в пригоді не тільки для приготування салатів, а й для вирішення низки побутових завдань.

Майонез. Фото: скриншот Youtube
Майонез. Фото: скриншот Youtube

Лайфгак №1

Майонез можна використовувати як засіб для догляду за руками. Так, якщо крем для рук закінчився, замість нього можна використовувати соус. Він пом'якшить шкіру і зробить нігті міцнішими.

Лайфгак №2

Сліди від олівця на стінах можна забрати за допомогою майонезу. Метод застосування не хитрий: нанести на проблемне місце та через 15 хвилин протерти серветкою.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Домашній майонез, фото: кадр з відео
Домашній майонез, фото: кадр з відео

Лайфгак №3

Цей соус може допомогти повернути блиск листям рослин. Все, що потрібно протерти листя вологою серветкою і нанести трохи майонезу.

Лайфгак №4

Якщо вдома не дають спокою скрипучі двері, то на допомогу прийде майонез. Петлі змащуємо соусом, прибираємо залишки за допомогою ганчірки та насолоджуємось тишею.

Лайфгак №5

Майонез ефективний у боротьбі з липкими наклейками. Наносимо соус на поверхню і чекаємо на пару хвилин. Після цього залишиться лише протерти поверхню ганчіркою.

Раніше портал Знай повідомляв, кухонний лайфгак для економних: як зробити засіб для миття посуду з двох простих інгредієнтів.

Також наш портал інформував, апельсинова шкірка та оцет: як приготувати секретний засіб, який полегшить прибирання та допоможе заощадити.

Крім того, ми писали, пляшка води і крапелька хитрості: лайфгак для охолодження повітря в будинку в період літньої спеки.