З приходом літа багато українців почали засаджувати городи овочами та одними з найпопулярніших виявилися баклажани та перець.

У зв'язку з цим ми вирішили розповісти нашим читачам, як правильно поливати ці овочі.

Кіт на городі, фото з вільних джерел
Кіт на городі, фото з вільних джерел

Баклажани є універсальним продуктом, з якого можна приготувати безліч страв або заготовок на зиму, а перець — відмінна спеція, без якої рідко обходяться в консервації.

Правила поливу баклажанів та перцю:

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

1. Поливати баклажани та перець потрібно кожні 7 - 10 днів. При цьому витрата води повинна становити 15-30 літрів на квадратний метр залежно від погодних умов.

2. Поливати баклажани та перець потрібно під корінь або вздовж борозни, прокладеної вздовж ряду.

3. У спеку дозволяється застосовувати ранкове або вечірнє зрошення.

4. Якщо температура повітря падає нижче +15 градусів, то поливи потрібно виключити - існує ризик ураження сірою гниллю.

перець, скріншот з відео
перець, скріншот з відео

Нагадаємо про потужне добриво з кропиви для швидкого росту квітів, чагарників , овочів та винограду: потрібні лише дріжджі. Рослина "кусається", але в ній є всі поживні речовини, необхідні для швидкого росту зелені.

Раніше ми повідомляли, що пожовтіло пір'я часнику: народні методи "лікування" , режим поливу та обробки. Важливо розуміти, що навіть такі жовті пір'я можна "вилікувати".

Також стало відомо, що ви не впізнаєте свій город: три рецепти добрива овочів та зелені з чистотілу. Важливо знати, що чистотіл допомагає не лише людському організму, а йому можна знайти ще одне гарне застосування.