Багато господарки використовують алюмінієву фольгу виключно для приготування їжі.

Не всі знають, що вона може стати в пригоді в інших цілях.

Пігулки. Фото Freepik
Пігулки. Фото Freepik

Прискорення процесу прасування

Якщо ви хочете прискорити процес прасування вдвічі, то застелите прасувальну дошку харчовою фольгою. Одяг стане рівним, а зайві складочки підуть.

Похідна свічка

Бажаєте зробити свічку? У цьому вам допоможуть такі компоненти, як фольга, вата та олія. Просочіть вату олією і покладіть у конверт із фольги. Вам залишиться лише зробити в конверті хрестоподібний надріз і дістати з нього шматочок вати у вигляді ґнота.

Популярні новини зараз
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

Свічки. Фото: скрін youtube
Свічки. Фото: скрін youtube

Вилучення іржі

Якщо вам потрібно видалити іржу, а абразивної губки під рукою немає, вас виручить фольга. Потрібно лише зім’яти шматок фольги і приступити до очищення посуду.

Одноразова лійка

Бувають ситуації, коли вирва відсутня, а рідину перелити треба. Фольга врятує вас тут. Достатньо лише згорнути з неї вирву.

Нагадаємо, ми писали, що від однієї води толку мало: як правильно мити фрукти та овочі, щоб зробити їх безпечними

Як повідомляв "Знай.ua" шовковиста шерсть, здорові зуби та міцні кістки: як правильно обрати корм для вашого котика.


Також "Знай.ua" інформував, які вітаміни не можна поєднувати: лікарка пояснила, чим це загрожує і дала цінні рекомендації