Улюблені парфуми це невід'ємна частина життя кожної дівчини, проте літня спека значно скорочує стійкість будь-якого аромату.

Є кілька порад, які дозволять продовжити життя приємному запаху та щодня почувати впевненість у собі.

Парфуми, фото depositphotos
Парфуми, фото depositphotos

Вибирайте парфумовану воду замість туалетної води

Парфумована вода містить більшу концентрацію ефірних олій та зазвичай довше тримається на шкірі, порівняно з туалетною водою. Так ви забезпечите собі стійкіший аромат.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Відрізнити оригінальні парфуми від підробки по аромату
Відрізнити оригінальні парфуми від підробки за ароматом, pr.ua

Зберігайте парфуми в прохолодному місці

Уникайте зберігання флаконів з парфумами під прямим сонячним промінням. Тепло може негативно вплинути на склад парфумів та зменшити їхню довговічність. Краще зберігайте їх в прохолодному та сухому місці. Наприклад, у ящику чи шафі.

Лосьйон для тіла. Фото Freepik
Лосьйон для тіла. Фото Freepik

Зволожуйте для довговічності

Перед нанесенням парфумів, зробіть собі легенький масаж на невеликій ділянці шкіри вазеліном або зволожувальним кремом. Густа консистенція створить бар'єр, який зафіксує аромат, що буде довше триматися протягом дня.

Як відрізнити підроблені парфуми від оригіналу по коробці
Як відрізнити підроблені парфуми від оригіналу по коробці, takprosto.cc

Поєднуйте з ароматичними лосьйонами для тіла

Щоб посилити аромат, використовуйте лосьйони для тіла, які доповнюють ваші парфуми. Лосьйони, які продаються в подарункових наборах або окремо, можуть стати економічною альтернативою парфумованій воді. Нанесення ароматизованого лосьйону для тіла після душу допоможе зміцнити аромат та продовжити його дію.

Раніше портал Знай повідомляв, оцет, сік та олію: 5 потужних засобів від навали комарів-кровососів, впорається навіть школяр.

Також наш портал інформував, апельсинова шкірка та оцет: як приготувати секретний засіб, який полегшить прибирання та допоможе заощадити.

Крім того, ми писали, "рятувальний круг" для лінивих: як позбутися необхідності мити посуд, хитрий лайфхак.