Деякі можуть відчувати відразу від ідеї пити розсіл з банки огірків, хоча частина тих, хто наважився це зробити, знає, наскільки смачно це може бути.

Особливу увагу цьому "напою" приділяють ті, хто мав дуже складний алкогольний вечір. Огірки, під час бродіння, змінюють свою хімічну структуру, і завдяки ферментації вони набувають багато молочної кислоти, що надає корисний вплив на організм, а також багато вітамінів та мікроелементів.

Консервація огірків, фото: Знай.ua
Консервація огірків, фото: Знай.ua

Розсіл із квашених огірків дуже корисний, польський ресурс "Przyslijprzepi" розповідає про деталі.

Сквашування є чудовим способом зберігання овочів протягом тривалого часу. Солоні огірки також відомі своїми лікувальними властивостями, тому їх слід вживати якомога частіше, як і розсіл, бо він містить велику кількість вітаміну С.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Його регулярне споживання сприяє зміцненню імунітету, крім того, в розсолі містяться вітамін А, вітаміни групи В, вітамін Е, а також магній, натрій, цинк, фосфор, калій і кальцій. Молочнокислі бактерії, що позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту.

1 склянка на день дозволить вам змінити стан шкіри, нігтів, процес травлення та схуднення.

Скрін, відео YouTube консервація
Скрін, відео YouTube консервація

Також рекомендується споживати розсіл людям, які мають проблеми з похміллям.

Однак особам з підвищеним артеріальним тиском і захворюваннями нирок слід бути обережними. Оскільки квашені огірки містять багато натрію, вони можуть бути небажаними для людей, які страждають на зазначені захворювання.

Нагадаємо, експерт назвав топ продуктів, що викликають кошмарні сни: не їжте їх перед тим, як лягти в ліжко

Як повідомляв "Знай.ua", старість прийде набагато раніше: нутриціолог назвала продукти, що крадуть молодість

Знай.uа писав, 100-річна бабуся зізналася, як дожила до такого віку, випиваючи щодня один напій: "Я весь час думала..."