Мухи - одні з найнабридливіших комах, які не дають спокою влітку, пробираючись до будинку небаченими шляхами. Втім, позбутися їх можна досить просто, а як бонус ще й наповнити житло приємним ароматом. Все, що потрібно зробити – просту свічку. Інструкцію опублікували в tik-tok.

Саморобна свічка, на виготовлення якої знадобиться кілька хвилин, має приголомшливий подвійний ефект - вижене мух із дому та наповнить його приємним та натуральним ароматом.

Свічки. Фото: скрін youtube
Свічки. Фото: скрін youtube

Перш ніж почати потрібно знайти необхідні інгредієнти, а їх всього чотири: один лимон, суха гвоздика, зубочистки та мінісвічка.

Як зробити свічку

Беремо лимон і розрізаємо навпіл. Серединку не чіпаємо, оскільки вона стане однією із складових аромату. Далі в кожну часточку лимона кладемо по одній сухій гвоздиці, але не сильно занурюємо в м'якоть, щоб вони краще видавали аромат.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Свічка. Фото: скрін tiktok
Свічка. Фото: скрін tiktok

Після цього за допомогою зубочисток створюємо основу свічки - встромляємо їх у м'якоть лимона. Далі між ними маємо мінісвічку і закріплюємо конструкцію другою половинкою лимона аналогічним методом.

@aribasfoodmood

Anti Fly Scent Candle🚫🪰🕯️#lifehack #kitchenhacks #lemonhacks #candlehacks #antifly #flies #getridofflies #insects #tips #tipsandtricks #fy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypage #foryoupage

♬ som original - Michel Fênix 009

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, апельсинова шкірка та оцет: як приготувати секретний засіб, який полегшить прибирання та допоможе заощадити.

Також наш портал інформував, оцет, сік та олію: 5 потужних засобів від навали комарів-кровососів, впорається навіть школяр.

Крім того, ми писали, як позбутися бризок олії зі сковороди та підгорілостей за допомогою солі: господині вже давно використовують цей лайфхак.