Для наших читачів, які проводять ці літні дні на своїй городній або дачній ділянці, є дуже важливим нагадуванням про те, що огіркові грядки необхідно захистити від спеки. Для цього потрібно приготувати дуже нестандартний, але дуже дієвий домашній засіб.

Замість того, щоб трохи відпочити самим - дайте таку можливість своїм грядкам з огірками. Для цього потрібно лише: літр пива і літр солодкої кока-коли.

Цим рецептом "освіжаючого напою" поділився один із українських блогерів-городників, який постійно публікує свіжі лайфхаки у мережі YouTube.

огірок з грядки, фото з вільних джерел
огірок з грядки, фото з вільних джерел

Що потрібно для освіжаючого напою (для огіркових грядок – не переплутайте!!!): проточна вода, близько 10 літрів, літр кока-коли та літр світлого пива. Все це потрібно красиво розбавити.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Кока-кола, скріншот: YouTube
Кока-кола, скріншот: YouTube

Ще важливо зважити на важливий момент. Необхідно обов'язково залишити продукти відкритими, щоби вийшов весь газ. Пиво не повинне дати піни. Готовий склад використовується для поливу з інтервалом щотижня. Найкраще це планувати на ранок чи вечір.

Огірки. Фото: Youtube
Огірки. Фото: Youtube

Як це працює, чи не жарт це?

За якість плодів можна не перейматися. Структура овочів не зміниться під впливом спеки завдяки дріжджам. А ортофосфорна кислота, яка також входить до складу засобу, ще й захистить врожай.

Нагадаємо, не сідайте ці овочі поряд з кабачками, а то без драників залишитеся: все, що потрібно знати про "зелененьких".

Раніше повідомлялося, що збільшуємо врожай картоплі втричі: схема, про яку навіть ваша бабуся мовчала.

Також, чистий посуд, здорові рослини та смачні напої: не викидайте яблучні шкірки, спробуйте ці лайфхаки.