Освіжити повітря у квартирі чи будинку у літню спеку можна і без застосування вентилятора чи кондиціонера. Для хитрощі знадобиться лише пляшка води, пише портал santeplus.

Літо - період, коли страждаєш від спеки не лише на вулиці, а й удома. Звичайно, можна врятуватися, використовуючи кондиціонер або вентилятор, але ці пристрої споживають чимало електроенергії, тому рахунок наприкінці місяця може прийти надхмарний. Втім, є бюджетніший лайфхак для освіження приміщення.

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

Так, якщо допомогти у боротьбі зі спекою та задушливим повітрям у приміщенні може звичайна пляшка води. Цей лайфхак стане в пригоді якщо вдома немає кондиціонера і вентилятора або може бути застосований паралельно, щоб пристрої не працювали цілий день і не накручували електроенергію.

Як врятуватись від спеки. Фото: скрін youtube
Як врятуватись від спеки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Процес елементарний: пластикову пляшку наповнюємо водопровідною водою та поміщаємо на кілька годин у морозильну камеру. Як тільки вода стане крижаною її можна діставати та розмістити біля себе. Наприклад, на ніч пляшку можна поставити біля ліжка і це освіжить повітря, допомагаючи швидше заснути.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, як почистити телевізор від пилу, щоб не довелося бігти в сервісний центр: простий і безпечний спосіб.

Також наш портал інформував, "Рятувальний круг" для лінивих: як позбутися необхідності мити посуд, хитрий лайфхак.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ефективно заощадити на електриці в літню спеку: квитанції "схуднуть" вже за тиждень.