В Україні незважаючи на спеку, що посилилася, стартував сезон полуниці. Цю яскраву та ароматну ягоду люблять як дорослі, так і діти.
Цю ягоду неможливо не любити, адже з нею можна приготувати різні десерти, варення або є просто свіжою. Щоб ваш урожай полуниці був усім на заздрість, і ягода плодоносила довше, потрібно її підгодовувати, передає Телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад та город".

полуниця, скріншот з відео
полуниця, скріншот з відео

Підживлення для полуниці: ⠀

- 1 склянка просіяного попелу,
– 2 гр. марганцівки,
– 2 гр. борної кислоти (порошок),
- 1 ст. ложка йоду.

Підготовка підкладок:

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Для початку попел потрібно залити 2 літрами окропу і дочекатися остигання. Після процідити розчинений попіл в 10 літрове відро води. Туди потрібно додати марганцівку, борну кислоту і йод.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Обприскати полуницю, до повного змочування листя. Це не тільки підкормування мікро і макро елементами, а й боротьба з творцями. Після цього ваш урожай полуниці буде на заздрість усім сусідам.

Нагадаємо, що кабачки гниють на грядці: 4 простих кроки, які збережуть урожай "зелененьких".

Раніше ми повідомляли, як безкоштовно підвищити врожайність горошку: такий солодкий , що буде шкода додати до "Олів'я". Для того, щоб урожай був вищим, збирання горошку необхідно проводити регулярно, кожні два-три дні.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Також ми повідомляли, що картоплю можна буде продавати на чіпси: рецепт оцтового розчину для захисту молодих грядок.