Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Анна Трінчер разом зі своїм чоловіком Олександром Волошиним дала велике та відверте інтерв'ю Раміні Есхакзай, у якому розкрила дуже травматичні історії свого життя. Зокрема, співачка розповіла про стосунки з аб'юзером після успіху в серіалі "Школа".

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Бажання з'їхати від батьків було дуже сильним, тому буквально на 5 день стосунків вона почала жити з людиною, яка була на 15 років її старша. При цьому мамі Трінчер цей чоловік сподобався.

"Я була дитиною. Коли з тобою зустрічається людина на 15 років старша, а це 33 роки. Це велика різниця. Мені здається, це якесь відхилення", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Показати ще

Трінчер довелося обірвати всі стосунки з друзями, у центрі уваги був лише він. Однак чоловік робив куди жахливіші вчинки по відношенню до дівчини і завдавав біль, а саме - змушував займатися з ним інтимом і переконував, що вона недостатньо худа.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

"Було багато речей, від яких мені було боляче і я не хотіла робити, стосовно сексуального насильства. Я відчувала себе винною, якщо відмовлялася. Він казав: ти не можеш потерпіти. Я плакала, не могла дати відсіч. Це ж чоловік", - зізналася Анна.

Після такого гіркого досвіду співачка не могла отримати насолоду від сексу, і лише Волошин зміг допомогти їй у цьому.

Нагадаємо, "Нехай вчаться смоктати...": новенький Porsche змусив Ганну Трінчер роздягнутися до трусиків