Не секрет, що сильна молитва може стати справжнім порятунком у скрутну хвилину, коли вже немає сил сподіватися на близьких людей, і навіть не хочеться йти до Церкви.

Дорогий читачу, ти маєш пам'ятати, що Творець чи весь Всесвіт може тебе почути навіть у момент абсолютного розпачу. Про цю молитву стало відомо завдяки одному з Telegram-каналів із новинами із Православного світу.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Потрібно пам'ятати, що цю Молитву за мир і добробут у житті потрібно читати в самотній обстановці.

"Господи, Ісусе Христе, Боже наш! Ти обіцяв пречистими устами Своїми: "Якщо двоє з вас дійдуть згоди на землі просити про всяку річ, то щоб вони попросили, буде їм від Отця Мого Небесного, бо, де двоє чи троє зібрані в Ім'я Моє, там Я серед них". Незмінні слова Твої, Господи, милосердя Твоє неосяжне і чоловiколюбностi Твоєї немає кінця. Тому і ми, діти Твої, погодившись між собою, старанно просимо: спаси, Господи, і помилуй дітей Твоїх (імена) і всіх, у кого руйнуються сім'ї. Зміцни сім'ї ЇХ, утверди любов між ними. Нехай налаштується життя їх не за людською грішною волею, а за Твоїм святим Промислом. Нехай прославиться в них святе ім'я Твоє на віки віків. Амінь."

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

Молитва, фото: Unian
Молитва, фото: Unian

Нагадаємо, що на роботу візьмуть і без співбесіди: які молитви допоможуть вам у пошуку золотої жили.

Раніше ми повідомляли, що весілля, вінчання чи співжиття: який варіант варто вибрати, якщо не хочете проблем, відповідь церкви.