Влітку багато хто віддає перевагу речам з легкої тканини та білого кольору, тому що він не притягує до себе сонячні промені.

Однак такий одяг все ж таки має суттєвий мінус. При підвищеному потовиділенні на ній можуть з'явитися плями під руками, які часто набувають жовтого кольору. Вони сигналізують про проблеми зі здоров'ям або є результатом взаємодії активних речовин антиперспіранту та поту.

Підвищене потовиділення, скріншот
Підвищене потовиділення, скріншот

Не поспішайте засмучуватись, адже навіть нову річ можна врятувати від жахливих плям за допомогою простих засобів, які знайдуться вдома у кожного.

Перекис водню

Ця речовина допоможе не тільки нейтралізувати неприємний запах і знищити мікроби, але й позбавитися жовтих плям на одязі. Що робити: на 1,5 або 2 л води додайте стандартну аптечну пляшечку перекису водню. Замочіть одяг на 30 хвилин, після чого відправте у пральну машину.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Столовий оцет

Оцет потрібно використовувати обережно і тільки на міцних тканинах – обробити плями, промити водою та випрати. Якщо ви маєте справу з більш делікатними тканинами, засіб краще розвести водою - на 250 мл потрібно 1 ст.л. оцту. Цією рідиною обробляють плями та відправляють прання у пральну машину.

Прання речей, фото yahozyajka
Прання речей, фото yahozyajka

Нагадаємо, проти сверблячки після укусу комах і для лікування подряпин: як ще можна застосовувати корисний мед

Раніше ми писали про те, що обходьте їх десятою дорогою: шкідливі компоненти зубної пасти, яких треба уникати

Як повідомляв Знай.ua, кому і навіщо потрібно приймати вітамін D навіть улітку, під сонцем: шкоди може бути не менше, ніж користі