У сучасному світі мало хто може обійтися без пральної машини, адже це справжня помічниця господинь. Головне, це дотримуватись правил її використання, щоб техніка радувала довго та не ламалася.

Окрім поломки техніки, також є ймовірність, що зіпсується одяг, тому правила так важливі. Експерти розповіли, що в жодному разі не можна прати.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Натуральна шкіра не повинна потрапити в барабан пральної машини, адже в іншому випадку цей матеріал набуде непривабливих розводів і заломів. А ось кросівки або туфлі в зонах проклеювання просто розійдуться після прання, навіть якщо ви поставите делікатний режим. Найкраще вручну доглядати за таким взуттям.

Купальник також може не витримати прання, навіть кісточки можуть деформуватися. Краватки рекомендують обробляти вручну та без агресивних засобів.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Ручне прання, фото chisto-uyutno
Ручне прання, фото chisto-uyutno

Ще заборона на прання стосується подушок, виготовлених із ортопедичної піни. Цей процес може зруйнувати матеріал, і тоді гарного та міцного сну вам точно не бачити. Крім того, не забувайте стежити за станом машинки та регулярно чистити її, щоб техніка прослужила вам довго.

Раніше ми писали про те, як позбутися колорадського жука, фітофтори, попелиці та капустянки: правила догляду за картоплею у червні

Як повідомляв Знай.ua, які фрази потрібно забути, щоб не виростити зі своєї дитини бідняка: потім скаже вам "дякую"

Також портал Знай.ua писав, тому що гладіолус: як правильно висадити улюблену квітку дачників і досягти активного зростання