Сніданок надзвичайно важливий для здоров'я людського організму, тому багато хто з дитинства запам'ятовує головне — не можна їм нехтувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОскільки від нього залежить настрій та енергія протягом усього дня. Ось і доктор медичних наук, кардіолог Нік Вест вирішив окремо підійти до цього питання, щоби додатково
Одна з його рекомендацій – включати в ранковий сніданок фрукти, які містять велику кількість клітковини та вітамінів, при цьому мають низький вміст цукру. Наприклад, ягоди, яблука і навіть ананаси.
Він часто поєднує їх із нежирним йогуртом і гранолою для забезпечення додаткового припливу клітковини. Іноді чоловік дозволяє собі яєчню з авокадо та цільнозерновими тостами.
Хоча авокадо з яйцем дуже корисні, лікар не рекомендує їх постійно вживати на сніданок через вміст жирів та холестерину.
Також важливо обмежувати споживання цукру, оскільки він підвищує ризик серцево-судинних захворювань, таких як стенокардія, серцевий напад, інсульт та інші.
Щоб уникнути проблем, слід уникати продуктів із високим вмістом холестерину, а це все те смачне, що може виявитися у нас на тарілці — фаст-фуд, бекон, ковбаса, жирні молочні продукти тощо.
Крім того, що цікаво, зранку він радить випивати чай чи каву, бо вони допоможуть знизити артеріальний тиск. Найголовніше не переборщити із добовою "дозою" - вона складає всього 2-5 чашок.
Нагадаємо, спробуйте їсти не тільки м'якоть авокадо, але й кісточку і ви точно здивуєтеся: як вжити в їжу
Як повідомляв "Знай.uа", від печії до болю в животі: ендокринолог пояснив, кому небезпечно вживати гречану кашу
Знай.uа писав, дієтолог назвав продукти, які просто обожнює наше серце: буде здоровим як ніколи