Прибирання в будинку забирає багато часу і ще більше сил, особливо якщо його доводиться повторювати кілька разів на тиждень. Однак є кілька лайфхаків, які допомагають довше зберігати чистоту і, відповідно, рідше прибирати. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Нерідко після збирання в будинку швидко накопичується пил і доводиться повторювати все по-новому. Однак існують хитрі хитрощі, які допомагають скоротити кількість пилу і темпи його накопичення на поверхнях.

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Спосіб №1

Антистатик можна використовувати не лише за прямим призначенням – для одягу, але й для боротьби з пилом. Засіб слід наносити на поверхню за допомогою губки після збирання.

Спосіб №2

Відмінним борцем із пилом є кондиціонер для прання. Після збирання необхідно взяти чисту ганчірку та змочити її невеликою кількістю кондиціонера, а потім обробити поверхні. Для цього можна використовувати навіть найдешевший засіб.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Спосіб №3

Не менш ефективним борцем із пилом є гліцерин. Речовину можна додавати безпосередньо у воду для прибирання та сміливо протирати поверхні. Для ефекту буде потрібно зовсім небагато гліцерину.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як охолодити кімнату без кондиціонера: три простих лайфхаки, які врятують від спеки.

Також наш портал інформував, немає сенсу витрачатися на хімію: як приготувати домашній засіб для миття вікон – здивує результатом.

Крім того, ми писали, речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, всього три інгредієнти.