Весна і літо - хороші періоди, щоб наїстися овочів і фруктів і збагатити себе вітамінами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗвичайно ж, хочеться знати, який з продуктів колись корисніший. Саме тому ми зробили для наших читачів добірку найкориснішої зелені, сезон якої припадає на травень.
Група дієтологів склала список найкорисніших і незамінних продуктів – їх перелік навесні очолили щавель та кульбаба. Фахівці вважають, що вони допоможуть заповнити нестачу вітамінів після зими. Про це повідомляють ЗМІ.
На першому рядку корисної весняної зелені розмістився щавель - він допоможе зміцнити серцево-судинну систему та зір.
На другому місці — квіти і листя кульбаби, які мають протизапальну дію і легко допоможуть впоратися з застудою.
На третьому рядку опинилася редька. Стверджується, що вона стабілізує обмін речовин та покращує процес травлення.
Останні рядки дісталися капусті, яка допоможе вивести з організму токсини, і шпинату, багатому йодом, і тому корисному людям, які страждають на ендокринні захворювання.
Нагадаємо про перші симптоми, які можуть говорити про наявність раку кишківника: важливо звернути увагу.
Раніше ми повідомляли про список найкращих продуктів, через які кишечник скаже вам "дякую". Одне з ключових питань, які слід враховувати, це здоров'я кишечника, а харчування відіграє важливу роль у підтримці його функціонування.
Також стало відомо, які продукти потрібно їсти, щоб забути про "поганий настрій": і смачно, і корисно.