Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, сьогодні ми до ядерної війни ніяк не наблизились, проте й не віддалились. Як він стверджує, це загроза навіяна, штучна, але виникає питання, чи може вона бути в теорії. Військовий пояснює, що в теорії, зрозуміло, все може бути, але відсоток у такій теорії нульовий.

«А чим це закінчиться все? Дуже просто. Це закінчиться стратегічним програшом російської федерації. Це вже навіть прості громадяни визнають і відчувають. Стратегічний програш – це руйнування принципів усієї стратегічної мети існування цього політичного устрою, утворення», - пояснює Кирило Буданов.

Їхня же стратегія, констатує начальник ГУР, полягає у бажанні величі, щоб із ними всі рахувалися, щоби був біполярний світ, як вони самі це кажуть. Тим не менш, констатує він, біполярний світ, можливо, буде, але точно без них, жодним полюсом росія точно не буде ні за рівнем економіки, ні вже за рівнем воєнної сили, ні рівнем дипломатичної сили.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів, чи почне Китай війну проти Тайваню так само, як росія проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Фесенко розповів, коли вирішиться питання щодо передачі ЗСУ західних винищувачів.