Багато хто з нас мріє про здорове і красиве волосся, при цьому користуючись всілякими засобами і салонними процедурами, які влітають у велику копійчину. Однак, варто розуміти, що до цієї справи потрібно підходити комплексно.

Це означає, що потрібно дотримуватися простих і очевидних для багатьох правил, від яких залежить стан волосся.

Здорове волосся. Фото: Youtube
Здорове волосся. Фото: Youtube

Фен, плойки та інші нагрівальні прилади

Всі ці пристрої для укладання дуже негативно впливають на волосся, тим більше, якщо ви не використовуєте термозахист. Через це волоски травмуються і не ростуть. Це пояснюється тим, що при нагріванні розм'якшується кератин, через що захисний шар випаровується, а волосся стає ламким.

Посічені кінчики

Як би гірко не було розлучатися з волоссям, яке і так росте повільно, стрижки посічених кінчиків не уникнути. Це необхідна процедура, якщо ви хочете справді насолоджуватися своєю шевелюрою. У салоні після стрижки вам "запечатають" кутикулу волосся за допомогою різних засобів, що дозволить їм відростати красивим і блискучим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Стрижка волос, фото vse-kursy
Стрижка волос, фото vse-kursy

Харчування та вітаміни

Це дуже важливий крок на шляху до здорового волосся. Пийте більше чистої води, вживайте здорову їжу, в якій буде багато овочів та зелені. В цілому, потрібно налагодити свій спосіб життя, а також приймати вітаміни - В1, В2, В6, В7, В8, В9 та В19.

Нагадаємо, скло, попіл та багато іншого: що не можна прибирати пилососом і коли краще взяти в руки віник

Раніше ми писали про те, що не гірше синоптиків: як кішки можуть прогнозувати погоду - варто лише придивитися до сигналів