Нік Вест — до ардіолога, доктора медичних наук — розповів про найкращий варіант сніданку та інші корисні рекомендації для здоров'я серця.

Згідно з інформацією, наданою Yahoo, доктор Вест не їсть авокадо з яйцем на сніданок кожен день через їх високий вміст жиру і холестерину, хоча ці продукти дуже корисні для організму.

Варені яйця, фото: Знай.ua
Варені яйця, фото: Знай.ua

Кардіолог Нік Вест рекомендує вживати на сніданок фрукти та овочі, що містять велику кількість клітковини та вітамінів, що не тільки корисно для серця, а й може знизити ризик ракових захворювань. Він також рекомендує включити до раціону нежирні або знежирені молочні продукти в кількості двох-трьох порцій.

Однією з найважливіших порад доктора Веста є зменшення споживання цукру до мінімуму. Хоча якась кількість цукру потрібна для метаболічних потреб організму, включаючи активізацію м'язових скорочень та клітинних функцій, його надмірне споживання може збільшити ризик розвитку серцево-судинних захворювань, включаючи стенокардію, серцевий напад та інсульт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Цукор, кадр з відео
Цукор, кадр з відео

Доктор Вест рекомендує уникати червоного та обробленого м'яса, жирних молочних продуктів та продуктів з високим вмістом холестерину, таких як ковбаси, бекон, різьбове м'ясо та фаст-фуд.

Щодо напоїв, на сніданок він радить пити чай чи каву. Ці напої знижують артеріальний тиск, проте переваги чаю очевидніші. В межах від двох до п'яти чашок на день.

Нагадаємо, якщо не знаєте, що придумати зі вчорашньою кашею: пиріг на вівсянці за 40 хвилин

Як повідомляв "Знай.uа", схуднути без дієт та спорту: лише одна спеція на вашій кухні прожене жир

Знай.uа писав, підлога яйця не виявиться в смітнику при чищенні: секретний спосіб зняти шкаралупу і не пошкодити продукт