Коли пандемія коронавірусу (COVID-19) тільки почалася, одна блогерша Поллі поставила перед собою виклик – щодня робити десять віджимань від статі.

Ця проста вправа стала ключем до зміни його вигляду. Три роки тому вона сама шукала допомоги, борючись із надмірною вагою. Тоді дівчина поставила перед собою виклик і почала робити щоденні віджимання від статі. Вона трималася своєї обіцянки незалежно від настрою, погоди та самопочуття.

Минуло три роки і на своєму блозі Поллі опублікувала відео, яке миттєво стало вірусним. Перші кадри показують її, роблячи віджиму у 2020 році, а останні – її сучасний вигляд під час виконання цієї вправи. Вона перетворилася на зовсім іншу людину.

Поллі визнала, що за тиждень після початку виклику вона втратила бажання виконувати вправи. Віджимання були важкими, і їй важко було триматися.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Я ненавиділа віджимання дуже сильно", - зазначає вона.

Однак передплатники почали питати, чому вона перестала ділитися щоденними звітами. Це стало мотивацією, щоб продовжувати. З часом 10 віджимань займали у неї всього хвилину, і вона відчувала задоволення від цього заняття.

Блогерша також зазначила, що раніше вона зазнала різних систем тренувань зі зростанням складності та різними вправами, але швидко над ними втомлювалася.

Тому вона вирішила залишитися за 10 класичних віджимань, незалежно від того, наскільки вони стали легшими для неї. Тепер вона бачить результати за допомогою сильних м'язів і може виконувати складніші вправи та пози.

Нагадаємо, список корисних продуктів, які додадуть вам зайвих кг при схудненні: придивіться уважніше

Як повідомляв "Знай.uа", схуднути без дієт та спорту: лише одна спеція на вашій кухні прожене жир

Знай.uа писав, всього одна вправа швидко підготує ваше тіло до літа: жирок з живота втече миттєво