Незважаючи на війну, життя триває далі, тож варто цінувати кожен момент життя що дарують нам наші захисники. Погода продовжує радувати українців теплом, тож наступає пора для відпочинку на природі та водоймах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Важко уявити вилазку на природу без вдалого пікніка. І якщо консерви та бутерброди вже набридли, найкращим варіантом будуть ковбаски для гриля.
Приготування ковбасок займе мінімум вашого часу, але нерідко смак ковбаски гриль виходять прісними.
Щоб страва на природі вийшла апетитною та смачною, використовують один нехитрий маринад.
Рецепт
Добавка надасть страві особливого аромату, пікантності та соковитості.
- часник – 2 зубчики;
- мед – 2 ст. л.;
- томатна паста – 1 ст. л.;
- гірчиця зерниста – 1 ст. л.;
- гострий мелений перець — щіпка;
- зіра або коріандр мелений — 2 щіпки;
- сік лимона – 5 крапель.
-
Спосіб приготування:
- Зубчики часнику потрібно дрібно натерти чи прогнати через прес.
- Часникову масу необхідно змішати до однорідного стану з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
- Суміш, що вийшла, пензликом нанести на ковбаски та відправити на гриль. Смажити до готовності.
Нагадаємо, ми писали, що суфле з курячого філе на пару за 30 хвилин: з такою стравою дієта буде на радість.
Як повідомляв "Знай.ua" найкращі солодощі, які не тільки можна, а й потрібно їсти при схудненні: зайвих кг можна не боятися.
Також "Знай.ua" інформував KFC більше непотрібен: простий рецепт смачних та соковитих курячих стріпсів.