Зараз більшість людей користуються саме гель-лаками, оскільки вони тримаються набагато довше, проте частина досі віддає перевагу звичайним лакам для нігтів.

Якщо ви помітили, що ваша спеціальна рідина для зняття лаку раптово закінчилася, не поспішайте бігти до магазину за новою. Іноді навіть підручні засоби можуть допомогти в такій ситуації.

Здорові нігті. Фото: YouTube
Здорові нігті. Фото: YouTube

Спирт

Підійдуть багато засобів, у яких є високий вміст спирту, навіть антисептик. Нанесіть його на ватний диск і помістіть на ніготь, а через 10 секунд почніть терти. Лак має змитися.

Зубна паста

Як би сильно це не дивувало, але паста також працює. Головне, щоб у її складі був етилацетат. Видавіть пасту на нігті і потріть, також можна використовувати ватну паличку або стару зубну щітку.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Парфуми

Парфуми виробляють найчастіше на основі спирту, який і допоможе зняти лак. Але це не вийде, якщо у складі лише олії. Побризкайте ними на ватяний диск і почніть шкрябати, щоб розчинити колір з нігтів. Однак після всіх цих способів не забудьте зволожити руки кремом, тому що через спирт шкіра може сохнути.

Раніше ми писали про те, що речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, лише три інгредієнти

Як повідомляв Знай.ua, не можете відмити руки після городу? 2 простих способу допоможуть швидко позбутися брудних лапок

Також портал Знай.ua писав, що вчені дізналися, як краще до себе підзувати кішок і чому вони виляють хвостом: господарям пушистиків на замітку