Коли в будинку є кішка чи собака, то шерсть стає неодмінним "атрибутом" нашого одягу. Часом позбутися її дуже важко і довго, навіть із використанням спеціальних пристроїв. Однак є хитрий лайфхак, який дозволить почистити одяг під час прання. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Тварини в будинку це не тільки море радості, а й океан шерсті, яка залишається на меблях, одязі та взагалі будь-де. Почистити речі можна за допомогою спеціальних покупних пристроїв, які зчищають шерсть, проте такий метод не ідеальний, адже потребує чимало часу та зусиль.

Шерсть на одязі Фото: скрін youtube
Шерсть на одязі Фото: скрін youtube

Існує досить простий, але водночас ефективний лайфхак, який суттєво спростить завдання та допоможе прибрати шерсть з одягу. Так, насамперед необхідно знайти кухонну губку. Вона обов'язково має бути новою, адже її доведеться покласти в барабан пральної машинки до речей.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Губка під час прання збере всю шерсть із речей і в результаті вони стануть ідеально чистими. Якщо на одязі дуже багато вовни, то краще вкинути в барабан відразу кілька губок, щоб досягти найкращого ефекту.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і кілька лимонів.

Також наш портал інформував, засяє яскравіше за новий: як відчистити старий посуд від плям і стійкого нальоту, прості лайфхаки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, порошок закінчився, а випрати речі треба: три простих лайфхаки, які можуть виручити кожну господиню.