На кухні духовка виявляється дуже корисним елементом. З її допомогою можна готувати як чудові десерти, так і смачні солоні страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКожна стаціонарна газова духовка має спеціальну скриньку внизу, яку виявляється більшість господинь використовує неправильно.
Цей невеликий простір з окремими дверцятами призначений для певних цілей, але багато хто не знає, як його використовувати належним чином.
Початкова мета цього простору полягає в тому, щоб ставити готову їжу для розігріву або підтримки її температури. Їжа, поміщена в цю шухляду, не остигає так швидко, якщо на плиті або в духовці щось готується. Таким чином, відповідь на це проста: ця поличка призначена для збереження гарячої їжі, щоб вона залишалася теплою якомога довше.
Більшість плит мають висувні ящики, які відкриваються разом з усією шафкою. Щоб отримати доступ до нього, потрібно витягнути його за ручку або передню панель знизу та потягти ящик до себе. Багато кулінарів використовують цей простір для зберігання кухонного приладдя, яким рідко користуються, наприклад, сковорідок, форм для випічки або горщиків для запікання.
Однак є предмети, які не слід зберігати у шафці під духовкою. Це стосується чашок, тарілок, келихів та склянок. Крім незручності, таке зберігання може бути небезпечним.
Нагадаємо, прибирання більше не проблема: прості поради заощадять ваш час
Як повідомляв "Знай.ua", позбутися накипу в чайнику: 5 хвилин і все блищить і сяє
Знай.uа писав, ваша духовка засяє як нова: кілька порад для господарок