Побутова хімія, така як кондиціонер для білизни, може закінчитися в самий невідповідний момент. Однак не обов'язково відразу кидати все і бігти в магазин, оскільки можна зробити домашній аналог кондиціонера, який впорається із завданням не гіршим за покупний. Про це пише інформаційний портал pixelinform.

Існує чимало народних хитрощів, які спрощують різні побутові завдання, наприклад прання одягу. Так, якщо вдома закінчився кондиціонер для білизни можна швиденько приготувати засіб, який виконає завдання не гірше, а в деяких випадках може і краще за покупну хімію.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Так, для приготування домашнього кондиціонера для білизни необхідно знайти столовий оцет, воду та кондиціонер, призначений для волосся. З величезною часткою ймовірності всі інгредієнти без проблем знайдуться вдома.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Коли всі складові є, необхідно їх змішати в якійсь ємності: по 2 столові ложки кожного інгредієнта. Суміш, що вдалося залити у відповідний відсік пральної машинки.

Зазначається, що після прання речі будуть м'якими та ароматними, як було б і після застосування магазинної хімії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і кілька лимонів.

Також наш портал інформував, простий лайфхак для посилення дії прального порошку: впорається з будь-якими плямами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв захист від поту: кілька ефективних засобів, які стануть чудовою альтернативою дезодоранту.