Українцям розповіли, наскільки може бути корисним звичайне господарське мило та чому воно є гарною альтернативою дорогій косметиці.

Незважаючи на те, що господарське мило є надзвичайно дешевим, воно також має масу корисних якостей. Наприклад, з його допомогою можна боротися з прищами: налаштувати господарське мило в ємність, додати води та збити помазком у піну. 1 ст. л. цієї піни перемішати з 1 ч. л. "екстра" солі.

Сіль, скріншот: YouTube
Сіль, скріншот: YouTube

Перед нанесенням суміші на обличчя необхідно знежирити шкіру. Розчин щипатиме шкіру, проте це нормальна реакція. Тримати таку маску необхідно тримати півгодини, після чого скинути залишки солі і вмитися спочатку гарячою, а після холодною водою.

Фахівці також відзначають успіх господарського мила у боротьбі з вірусними захворюваннями. Його можна використовувати також в інтимній зоні для профілактики різноманітних хвороб.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Господарське мило / скріншот з відео
Господарське мило / скріншот з відео

Господарським милом можна вилікувати початкову стадію нежиті. Для цього необхідно зробити мильний розчин, вмочити туди ватний тампон та обробити носові пазухи. Спочатку може злегка пощипувати.

Цей простий продукт має гарні антибактеріальні властивості. Через те, що господарське мило містить багато лугів, воно може швидко і якісно розчиняти бруд і знезаражувати.

Це мило також можна використовувати для зняття набряків. Для цього достатньо розвести мило у воді та натерти отриманим розчином забій. Процедуру необхідно повторювати кілька разів на день.

Господарське мило, фото pikabu
Господарське мило, фото pikabu

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Нагадаємо про простою лайфхак для посилення дії прального порошку: впорається з будь-якими плямами.

Раніше ми повідомляли, які спеції ідеально підходять до курки: завдяки цим знанням вечеря буде важко зіпсувати.