У сучасному світі не обійтися без пральної машини, але щоб вона відслужила якомога довше і якісніше, потрібно дотримуватись деяких правил при її використанні.

Іноді ми не помічаємо, як своїми ж руками "вбиваємо" побутову техніку, хоча покупка нової або ремонт влітає в хорошу копійчину. Дотримання простих правил допоможе уникнути цього.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Переповнений барабан

Щоб зберегти час, господині часто повністю заповнюють барабан одягом. Це погано впливає на процес прання, а також провокує пошкодження речей і техніки.

Брудна машина

За станом машини потрібно регулярно стежити, адже у протилежному випадку пліснява та бруд можуть покрити всі деталі всередині, через що також з'явиться поганий запах. Проводити прибирання рекомендується раз на місяць.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Як почистити пральну машину
Як почистити пральну машину, Navolne.life

Обробка плям

Виводити плями з одягу краще до того, як ви завантажите прання. Це більше впливає саме на речі, адже так вони краще випраються.

Багато миючого засобу

Декому здається, що чим більше, тим краще. Але це правило не працює в данному випадку, а тільки все псує. Залишки порошку або гелю накопичуються в машинці, через що з'являється пліснява.

Нагадємо, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і пару лимонів .

Раніше ми писали про те, що від яких звичок краще відмовитися, щоб не "розсипатися" дуже рано: багато хто цим зловживає

Як повідомляв Знай.ua, підошва залишиться на місці: як правильно прати кросівки в пральній машині, 6 золотих правил