Різноманітний та збалансований раціон харчування – запорука здоров'я. Правильно підібрані продукти можуть збільшити тривалість життя та уберегти від захворювань. Так, експерти розповіли, який недорогий та відомий продукт може знизити ризик хвороб серця та діабету. Про це пише інформаційний портал Ехргеѕѕ.

Серцево-судинні захворювання та діабет - дуже поширені недуги, на які страждають мільйони людей. Втім, є спосіб знизити ймовірність розвитку цих небезпечних хвороб і допоможе в цьому одна з найдоступніших спецій - гірчиця.

Гірчиця, фото: Знай.ua
Гірчиця, фото: Знай.ua

Як стверджують фахівці, щоденне вживання чайної ложки гірчиці може допомогти досягти здорового рівня глюкози в крові та знизити рівень холестерину.

Домашня гірчиця, ілюстративне фото
Домашня гірчиця, ілюстративне фото

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Цільнозернова гірчиця може стати приємним доповненням у раціоні. Її можна використовувати як приправу, соус або додавати до різних страв. При цьому важливо пам'ятати, що здорове харчування – це добре, але його потрібно доповнювати активним способом життя. Також слід регулярно відвідувати лікаря та перевіряти стан організму.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у магазинах обходьте його стороною: названо найшкідливіший сир, який краще викреслити з раціону.

Також наш портал інформував, українців попередили про небезпечне сало, яке краще не купувати: "нагородить" не однією недугою.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, які 4 продукти дуже шкідливі для чоловіків і буквально вбивають здоров'я: багато хто вживає їх щодня .