Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент Зеленський у Гаазі чітко дав зрозуміти, що Україна приймає лише формат повноцінного міжнародного трибуналу над російськими злочинцями та особисто путіним», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, жодних гібридних варіантів, які б допомогли уникнути російським вбивцям відповідальності, бути не може. Як зазначив Олександр Качура, Україна поступово наближається до покарання військових злочинців, адже ще нещодавно ордер Міжнародного кримінального суду для путіна здавався чимось нереальним.

«А тепер кремлівський диктатор скасовує свої візити до інших країн через страх бути заарештованим, бо він боягуз і нікчема. Він сподівається у бункері відсидітися. Але як бункер не врятував Гітлера, так і путіна він ніяк не врятує», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, чи є у росії антивоєнні настрої.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому Україна не причетна до атаки на кремль: «Цілковита маячня»