Ви коли-небудь замислювалися про те, що певні речі не можна просто так викинути в смітник?

Хоча нас завжди з дитинства вчили, наприклад, що цього не можна допустити з хлібобулочними виробами тощо. Вірування наших предків кажуть, деякі предмети можуть призвести до негативних наслідків.

Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube
Як прибрати запах з відра для сміття. Фото: скрін youtube

Згідно з народними віруваннями, викинути волосся у смітник означає викликати на себе неприємності. Не кожен замислюється над тим, що волосся краще не викидати.

За народними віруваннями, сила людини зосереджена саме у її волоссі, особливо якщо йдеться про жінок. Тому, викинувши їх на смітник або злити в унітаз, ви можете зіпсувати свою долю. Езотерики рекомендують зберігати волосся, щоб уникнути неприємностей.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Випадання волосся. Фото: скрін youtube
Випадання волосся. Фото: скрін youtube

Якщо ви замислилися про те, чи можна викинути старі фотографії, замисліться ще раз і усвідомте, що це робити не варто. По-перше, ваші фотографії можуть опинитися у чужих руках. Але також є вірування, що за фотографією людини можна передати їй хворобу. Тому езотерики радять спалити старі фотографії перед тим, як їх утилізувати, щоб уникнути фатальних наслідків.

І насамкінець варто розповісти про те, що гроші, як би це безглуздо не звучало, викидати теж не можна, якщо ви, звичайно ж, хочете стати заможною людиною. Навіть найменші монети...

Натомість краще піднімайте знайдену дрібницю з підлоги і зберігайте її. Бо інакше це може призвести до фінансових труднощів та бідності.

Нагадаємо, не вішайте одяг на двері та стільці: тяжкі наслідки для всієї родини

Як повідомляв "Знай.uа", хлопець, який вважався мертвим, "ожив" на руках у батьків: не можуть повірити у побачене

Знай.ua писав, "влітку закінчаться...": відомий екстрасенс зізнався, що в Україні буде добре, коли в Росії стане погано