Тут можна скористатися вертикальними грядками, щоб на невеличкій території розмістити якомога більше рослин.

За великого бажання город можна облаштувати будь-де, незалежно від місця. Як створити вертикальний город, розповідає Gardening know how.

Спочатку слід визначити чи достатньо на балконі світла, щоб вирощувати там рослини. Кількість сонячного світла буде головним фактором, що визначає, яким рослинам віддати перевагу.

Треба знати, що листові овочі, такі як салат, капуста та зелень, добре ростуть за обмеженого сонячного світла, що робить їх добрим вибором для тінистих місць.

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Якщо у вашому розпорядженні багато сонця, то можна вирощувати такі овочі, як помідори, перець, картоплю, квасолю, моркву, редиску.

Навіть такі культури як кабачки, гарбуз та огірки, можна вирощувати, якщо ємність досить глибока, щоб вмістити їх, і є належні опори.

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Майже будь-який тип контейнера можна використовувати для вирощування овочевих рослин. Старі каструлі, дерев'яні ящики, банки з-під кави об'ємом 3,5 л і відра об'ємом 19 л можна використовувати для вирощування сільськогосподарських культур, якщо мати достатній дренаж.

Вам слід розташувати вертикальний город так, щоб усі рослини отримували достатню кількість сонячного світла одночасно. Хоча можна використовувати будь-який тип стелажів.

Город на балконі. Фото: Youtube
Город на балконі. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що поки Дніпро заливає набережні, мешканці столичного ЖК тонуть через прорив труб: Кличку подякували за хаотичну забудову.

Як повідомляв "Знай.ua" поради для щедрого врожаю смородини.

Також "Знай.ua" інформував, висадка помідорів у квітні: як домогтися багатого врожаю, вибрати правильний ґрунт і не помилитися з датою.