У моменти особливого розпачу кожна людина підтримує себе. Хтось йде до психолога, хтось до екстрасенса, хтось займається прибиранням, а хтось дозволяє собі впасти в депресію ненадовго.

Але є ще один спосіб допомогти собі - це замовляння, якими користувалися наші прабабусі і пронесли цю науку крізь роки. Двома особливо ефективними ми вирішили поділитись із читачами.

Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість
Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість

Замовляння для багатства

Вранці у вівторок візьміть монет будь-якого номіналу стільки, щоб у сумі вийшло число прожитих вами років (повних). Металеве відро наповніть холодною проточною водою і киньте в нього дріб'язок.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Вікна та двері зачинені. Зчепить пальці обох рук і 33 рази над водою читайте:

"Вода-матінка! Тебе всі п'ють, тебе всі люблять. Як багато тебе в річці, в струмку, в океані, в кожній людській склянці! Так би і в мене (ім'я) було багато грошей! І у вівторок, і в середу, і в четвер, і в п'ятницю, і в шостак, і в тиждень, і в понеділок! Нехай буде так!

Візьміть шматок нової зеленої тканини. Намочіть його і протріть заговореною водою стіл, вікна, двері та підлогу. Тільки підлогу мийте від порогу в далекому кутку житла (звичайне миття проводять навпаки).

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

Шепіток, щоб усе складалося.

Цей шепіток слід читати напередодні якогось дуже важливого заходу чи події. Це також може допомогти перед складання іспитів або при виконанні якихось дуже важливих завдань на роботі або в інших справах.

Для того, щоб все складалося так, як ви запланували і хочете, щоб удача супроводила вам цілий день, потрібно, перед тим як вийти з дому, обов'язково гаряче і проникливо прошепотіти:⠀

"Як мої ноги йдуть одна за одною, так і удача нехай постійно слідує за мною. Істинно!"

Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"
Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"

Нагадаємо, що не врятувала шпилька та вовняна нитка: як "вилікувати" себе від пристріту без допомоги мольфарок.

Раніше ми повідомляли про сильну замовляння на багатство: цілителька Марія Федоровська розкрила секрет великих грошей у будинку.