Стиль життя, який ми вибираємо, безпосередньо впливає на наші емоції, гормональний баланс і психічний стан.

Наші повсякденні звички відіграють ключову роль у збереженні здоров'я та впливають на процес втрати ваги. Тому експерти сайту Eat This Not That і назвали ті звички, які перешкоджають зменшенню ваги.

Проблеми із зайвою вагою, скріншот: Youtube
Проблеми із зайвою вагою, скріншот: Youtube

Наприклад, багато хто повинен знати, що фізичні навантаження дійсно важливі для скидання ваги. Однак, якщо ви виконуєте вправи всього 30-60 хвилин щодня, а решту часу непродуктивно сидите або лежите, це навряд чи допоможе стати стрункішою.

Фізична активність має бути включена до вашого звичайного ритму життя. Прості дії, такі як ходьба сходами, гра з дітьми або прогулянка з собакою, можуть позитивно позначитися на вашому метаболізмі та схудненні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Схуднення. Фото: Youtube
Схуднення. Фото: Youtube

Газовані напої, соки, вино, пиво, латте – ці напої містять "порожні" калорії, що не мають суттєвої поживної цінності. Рідкі калорії, що містяться в цих напоях, можуть швидко накопичуватись та сприяти набору ваги. Слід обмежити споживання таких напоїв та звертати увагу на водний баланс.

Більше того, можливо, ви не підозрювали, але набір м'язів може спричинити набір ваги. М'язи важчі за жир, тому якщо ви регулярно займаєтеся силовими вправами, можливо, набираєте вагу через збільшення м'язом. Також не варто забувати про несприятливий гормональний баланс, який може бути причиною проблем із втратою ваги. Деякі гормони можуть спричинити набір зайвих кілограмів. Стрес, наприклад, може підвищити рівень кортизолу, що впливає на вагу.

А ще важливо зважуватися щодня в один і той же час, тому що з ранку, наприклад, відразу після пробудження, вага буде найнижчою. Стабільно займатися спортом, вживати їжу повільно і не обмежувати себе строгими дієтами – це одні з важливих правил, щоб легко скинути вагу.

Нагадаємо, надмірна любов до гречки може призвести до неприємних наслідків: чим небезпечне зловживання кашею

Як повідомляв "Знай.uа", вчені визначили, яка дієта допоможе подолати вірус грипу: краще за ліки.

Знай.ua писав, найпростіший яблучний кекс без борошна, цукру і молока: з мінімуму виходить дієтична смакота