У приготуванні котлет є чимало секретів, а кожна господиня має свої. Іноді незначна помилка, на перший погляд, може зіпсувати смак страви, або неправильні пропорції. Так чи інакше, всі хочуть, щоб котлети вийшли соковитими та ароматними, тому додають хліб, томатний сік та навіть солоні огірки.

Із цією справою чудово впорається мінеральна вода. Це бюджетно, але дуже ефективно. З цим секретним інгредієнтом котлети виходять соковитими, але при цьому їх смак не погіршується, а навіть навпаки.

Мінеральна вода, фото dreamstime
Мінеральна вода, фото dreamstime

З мінеральною водою ви можете забути про тверді, сухі або прісні котлети. Використовувати її можна абсолютно з будь-яким фаршем. Також така хитрість допоможе спеціям розкритися яскравіше у готовій страві.

А за допомогою вуглекислого газу, який міститься в мінералці, структура м'яса буде ідеальною і ніжною. Не важливо, яку воду ви оберете - солону чи звичайну. Але в першому випадку слід контролювати рівень солі, коли замішуватимете фарш.

Популярні новини зараз
Приємні знижки можуть обернутися великим розчаруванням: як супермаркети дурять покупців Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн
Показати ще

Котлети, фото 100sp
Котлети, фото 100sp

Візьміть 600-700 г фаршу, додайте в нього сіль, чорний перець та улюблені спеції. Після замішування влийте 100 мл сильногазованої мінералки і вбийте яєчний білий, щоб склеїти інгредієнти. Будьте обережні, головне не переборщити. Після розмішування залиште фарш на деякий час відпочити і приступайте до формування та смаження котлет.

Нагадаємо, як посилити дію прального порошку: потрібна лише одна ложка копійчаного засобу.

Раніше ми писали про те, якщо напакостив кіт або з'явилася пліснява: як прибрати неприємний запах у шафі та зберігати речі