У будинку потрібно регулярно проводити прибирання, особливо на кухні, адже там готується їжа та забруднень набагато більше. Зокрема, сильно брудниться підлога, на неї може потрапляти жир, харчові крихти та інше дрібне сміття. Існує простий лайфхак, що дозволяє спростити збирання без використання спеціальної побутової хімії. Про це пише pixelinform.

Безумовно, існує чимало спеціальних засобів для миття підлоги та інших поверхонь, але не менш ефективними можуть виявитися і народні засоби. Наприклад, відмити підлогу на кухні від жиру та інших забруднень можна без покупної хімії, використовуючи харчову соду.

Миття підлог, скріншот з відео
Миття підлог, скріншот з відео

Сода набагато екологічніша та безпечніша, ніж професійні гелі для очищення поверхонь, і при цьому не поступається їм в ефективності. Щоб приступити до чищення підлоги з її допомогою, потрібно приготувати спеціальний розчин.

Прибирання. Фото: скрін youtube
Прибирання. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Так, 50 г соди слід розчинити в 5 літрах води і цим розчином помити підлогу. Зазначається, що таким чином можна забрати будь-які забруднення і без особливих зусиль, адже розчин соди вбере жир.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, секретний лайфхак для прання, про який знають одиниці: лише один компонент зробить речі м'якшими і видаляє будь-які плями.

Також наш портал інформував, як відмити витяжку від бруду та жиру без покупної хімії: простий та дієвий спосіб, який оцінить кожна господиня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише картоплю посмажити: як олія може допомогти у вирішенні побутових завдань, унікальні лайфхаки.