Нумерологи вважають, що ім'я людини впливає на її життєвий шлях. Зокрема, мова йде про кількість літер у вашому імені. Фахівці вираховують кількість букв та визначають природу числового впливу.

Нумерологи пояснюють, що не дарма багато відомих та успішних людей міняли свої імена. Адже справа зовсім не у звучанні, а й у силі енергетики. Фахівці стверджують, що деякі імена просто "заряджені" на успіхи та перемоги.

Як ім'я впливає на долю людини:

Дві букви. На думку нумерологів давати дітям такі імена не варто. Це стосується і псевдонімів. Пояснюють це тим, що такі імена притягують проблеми та негаразди, то ж життя людей буде сповнене викликами й випробуваннями.

Дівчата ворожать, щоб дізнатися долю, cheltv
Дівчата ворожать, щоб дізнатися долю, cheltv

Три літери. Нумерологи характеризують цих людей як досить наполегливих і навіть дещо впертих осіб. Вони потребують доводити свою правоту, а також завжди бути першими. Особливо негативно такі імена впливають на жінок, які у результаті відзначаються сильною прямолінійністю, грубістю та черствістю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чотири букви. Таке поєднання нумерологи називають не найбільш вдалим. Адже життєвий шлях цих людей складається з випробувань та викликів. Найбільший вплив такі імена мають на чоловіків - їм доведеться дуже тяжко та наполегливо працювати, щоб досягти успіху.

П'ять літер. Нумерологи називають людей з такими іменами лідерами від природи. Ці особистості відзначаються залізною волею та доводять будь-яку справу до кінця. Проте їм не вистачає м'якості та поступливості. Жінкам з такими іменами, за словами нумерологів, слід чекати проблем у коханні через зайву впертість та егоїстичність.

Щастя, скріншот: YouTube
Щастя, скріншот: YouTube

Шість літер. Ці люди вільні та незалежні, вони прагнуть до цілковитої свободи. У партнерстві ці сильні особистості прагнуть розуміння та співпраці. Крім того, вони не терпітимуть, коли їхню свободу хтось обмежуватиме.

Сім букв. Їх нумерологи називають справжніми дипломатами. Вони неконфліктні, соціальні, доброзичливі й вміють домовлятися з будь-ким. Якщо ж питання не зачіпає їхніх життєвих принципів, вони готові піти на компроміс. Жінкам з такими іменами слід бути обережними, адже у союзі із надто м'якими чоловіками їхня поведінка може стати дещо деспотичною.

Вісім літер. Нумерологи характеризують цих людей, як бунтівників від природи. Ці люди відзначаються імпульсивним та запальним характером. Вони мають вільні погляди на стосунки в особистому житті.

Дев'ять букв. Люди з такими особливими іменами є мрійникам та романтиками. Також вони дуже спокійні та добрі особистості, які мають добре розвинену інтуїцію. З мінусів нумерологи називають те, що такі люди часто "літають у хмарах" і не є дуже пристосованими до життя. То ж труднощі можуть їх зламати.

Романтика, фото з відкритих джерел
Романтика, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати