Багато хто хоч раз у житті стикався з тим, що унітаз забивається і тоді доводиться скористатися вантузом, щоб усунути цю проблему.

А іноді варто задуматися про глобальніші наслідки за умови, якщо ви виливаєте в унітаз все, що завгодно. Не дарма ж у громадських місцях завжди висить прохання, щоб засоби гігієни та все інше викидалося у відро для сміття.

Унітаз, скріншот: Youtube
Унітаз, скріншот: Youtube

Хтось міг не знати, проте деякі продукти залишають розлучення та бруд на унітазі, а це призводить до засмічень. Більше того - рис, макарони, листя заварки мають властивість розбухати у воді. Не можна виливати супи та інше те, чого ви вирішили позбутися, як би сильно вам цього не хотілося.

Їжа у стічних водах викликає гниття та порушує роботу каналізаційних очисних споруд. Нещодавно в Івано-Франківську стався один із таких випадків... комунальники поскаржилися на те, що у частині міста було забито стоки – ковбасними виробами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Надалі такі роботи проводитимуться за рахунок мешканців даного будинку, від якого надійшла скарга про умертвіння каналізаційної мережі", - заявляли працівники ЖКГ.

Крім того, в унітаз не можна зливати не лише їжу, а й рідини – кавову гущу, розчинник, олію та окріп.

Нагадаємо, ванна знову стане ідеально білою: як легко позбутися жовтого нальоту без побутової хімії.

Як повідомляв "Знай.uа", як позбутися крапель води на бачку унітазу раз і назавжди: проблема, яка мучить багатьох

Знай.ua писав, чому не можна тримати кришку унітазу відкритою: питання не тільки гігієни